Fitness

Werk zelfstandig of onder begeleiding aan je gezondheid in een prachtige omgeving bij Duin+. Of je nu lekker zelf wil sporten of specifieke begeleiding wil om het maximale uit je gezondheid te halen, het kan allebei bij Duin+. Met goede apparatuur en specialistische begeleiding is er voor elk wat wils. Vooraf bespreken we samen met jou je doelen en nemen we een schema met je door op onze apparatuur, waarna je lekker zelf of onder begeleiding van een trainer aan de slag kan. Desgewenst worden je doelen en schema bijgesteld als je daar aan toe bent, altijd met de deskundige blik van onze mensen. Met de luxe uitstraling en de wetenschap dat wij geen massale sportschool zijn kun je altijd lekker trainen

De fitness is geopend op maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 20:00 en op zaterdag van 8:00 tot 12:00. Een abonnement kost €40,- per maand en daarmee heb je onbeperkt toegang.

Fitness ruimte

Fitness bij Duin+

In ons prachtige sportcentrum kunt u in een mooie omgeving werken aan uw gezondheid. Of dat nu voor gezondheidsredenen, om bepaalde gezondheidsdoelen te halen of voor de gezelligheid is, u bent altijd welkom!

Neem contact op